Jinan Quan Yu Import And Export Co., Ltd

wij zijn fabriek en wij kunnen de Zware VRACHTWAGEN SEREIS, BOUWmachines, BRANDvrachtwagens leveren van HOWO.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Jinan Quan Yu Import And Export Co., Ltd

Van goede kwaliteit de vrachtwagen van de mijnbouwstortplaats voor verkoop
Van goede kwaliteit de vrachtwagen van de mijnbouwstortplaats voor verkoop
Zeer opgetogen om zulk een goede vriend en partner te hebben. Hoop konden wij een rooskleurigere toekomst in onze zakenreis maken.

—— Vivek

Dankuwel voor het tonen van de zorg op ons bezoek aan uw fabriek. Hoop om u spoedig te ontmoeten en te hopen een lange zakelijke relatie met u en uw bedrijf.

—— Christopher

Ik ben zeer dankbaar aan u voor het ontmoeten van sommige professionele partners. Mogen wij altijd vrienden zijn.

—— Evelyn

Dank u voor uw warme dienst. Het product maakt me zeer tevreden. Ik hoop dat de volgende samenwerking nog zo gelukkig is.

—— Carlos Drake

Ik ben online Chatten Nu

Jinan Quan Yu Import And Export Co., Ltd

1 2 3 4
Jinan Quan Yu Import And Export Co., Ltd Jinan Quan Yu Import And Export Co., Ltd Jinan Quan Yu Import And Export Co., Ltd Jinan Quan Yu Import And Export Co., Ltd
Bedrijf foto Bedrijf foto Bedrijf foto Bedrijf foto

Bedrijf Details:

Type Business : Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : howo sinotruck en sem machine
Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : 80% - 90%
De invoer en de Uitvoerco. van Jinanquanyu, Ltd is één van de belangrijkste exporteurs van Chinese vrachtwagens die door Ministerie van Handel, Algemeen Beleid van Douane en Co. wordt gemachtigd van de de Vrachtwagengroep van China Nationaal Op zwaar werk berekend, Ltd (CNHTC). Ons bedrijf dat in Jinan wordt gevestigd die de beroemde productiebasis van op zwaar werk berekende vrachtwagen in China is. 

 

Ons bedrijf behoort tot SINOTRUK-verkoopafdeling en wij hebben ons in sinotrukvrachtwagens en vervangstukken vele jaren gespecialiseerd. Het beroemde merk van sinotruk is HOWO-reeksen, de reeks van HOWO A7, HOHAN-reeks. Onze hoofdproducten omvatten volledige reeksproducten van CNHTC (HOWO, STREPTOKOK, Gouden Prins, enz.), en vervangstukken voor hen. Wij kunnen tractorvrachtwagen, stortplaatsvrachtwagen, ladingsvrachtwagen, concrete mixervrachtwagen, de vrachtwagen van de brandtanker, watervrachtwagen, brandstoftankwagen, bulkcementvrachtwagen, de vrachtwagen van de rioleringszuiging en ook verschillende types van semi aanhangwagens leveren.

 

Tegelijkertijd, zijn wij altijd blij om professionele suggestie voor uw orden, verwante technische ondersteuning en perfecte naverkoopdiensten te verstrekken. Wij hebben vele jaren van ervaring in het uitvoeren van vrachtwagens. Wij niet alleen hebben het certificaat en de vergunning van de vrachtwagenuitvoer en maar ook strikte kwaliteitsbewaking, snel en geschikt kanaal van goederenlevering, strikt onderzoek in kwaliteit en hoeveelheid producten, professionele en betrouwbare ladingsgoederen, op tijd levering en concurrerende prijzen.

 

SINOTRUK wordt gevestigd in Jinan-stad en was founed in 1956. Het vervaardigde eens de eerste op zwaar werk berekende vrachtwagen van China. In 1960, sinotruk introduceerde de steyrtechnologie gebruikend op motor en as van Austria.Later, sinotruk gevestigde samenwerking met Duits mensengroep en wobacobedrijf. Vandaag, sinotruk zich tot de vrachtwagen van China grootste op zwaar werk berekende productiebasis en gemaakte aanzienlijke bijdragen aan de ontwikkeling van de op zwaar werk berekende de vrachtwagenindustrie van China en de nationale economische groei heeft ontwikkeld.

 

Wij hopen oprecht met u samenwerken om markt in uw land uit te breiden!

 

Contactgegevens
Jinan Quan Yu Import And Export Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Jame wang

Tel.: 86-531-185-60197563

Fax: 86-531-155-62595282

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)